kwast0srcsetsmall0 srcset small

SCHILDERSBEDRIJF VAN MEIJL UIT HEEZE

U laat uw woning niet door de eerste de beste schilderen. Wanneer u de mooiste afwerking voor uw wanden, plafonds en kozijnen wilt, kiest u voor de ambachtsschilders van Schildersbedrijf Van Meijl uit Heeze. Met ruim 60 jaar ervaring haalt u kwalitatief schilderwerk in huis.


SCHILDERWERK IS EEN AMBACHT

Van oudsher is het schilderen een edele kunst. Een ambacht dat Van Meijl al jarenlang onder de knie heeft. Dat ambacht is de basis voor al het werk dat wij verzorgen. Inzicht in ruimte, een heldere blik op de invulling daarvan en een uitgekiend plan van aanpak. Een constructie die haar sporen reeds heeft verdiend en die een optimaal resultaat garandeert.

Wij beantwoorden op creatieve en professionele wijze uw vraagstelling en smelten ambachtelijk schilderwerk samen met kleuradvies en interieurafwerking. Zowel in moderne als monumentale woningen komt het schilderwerk van Van Meijl tot zijn recht.

De grondige aanpak van Van Meijl, samen met de uitgebreide kennis en inzichten zorgt ervoor dat onze schilders zowel kleine als grootschalige projecten professioneel aanpakken. Kiest u voor kwaliteit, en schilderwerk waar u nog jarenlang van kunt genieten? Dan kiest u voor Schildersbedrijf Van Meijl uit Heeze, vlakbij Eindhoven.

 

Vraag direct een offerte aan

 

HET MEERJARENPLAN

Wanneer we klaar zijn met het schilderwerk, ziet uw pand er op zijn mooist uit. Om dat resultaat zo lang mogelijk te behouden, bieden we een meerjarenplan. Als gecertificeerd schilders- en afwerkingsbedrijf zien wij erop toe dat uw pand in die staat blijft waarin wij het hebben opgeleverd. Dat scheelt u kosten en zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van een prachtig huis of bedrijfsgebouw.

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor onderhoud en inspectie van particuliere-, zakelijke- en overheidsgebouwen. Deze vormen van voorzorg behelzen naast het schilderwerk ook het bouwkundige aspect. Dankzij ons meerjarenplan blijft niet alleen de kwaliteit van het schilder-, hout- en metaalwerk in optimale conditie, maar worden tevens kosten gespreid en gereduceerd. Een zorg uit handen voor u. En dat is wel zo’n prettig idee.

 

Meer informatie over het meerjarenplan

 

Schildersbedrijf van Meijl
Leenderweg 52A, 5591 TE Heeze

040-2261997 | 06-51401002
info@schildersbedrijfvanmeijl.nl

KvK: 56850158

Klanten vertellen

© 2017 Schildersbedrijf Van Meijl | Ontwerp: Henk ICT