Klok srcset small

TOTAALPAKKET AAN AFWERKING VOOR UW PAND

We willen dat elk project een perfect resultaat heeft. Daarom schilderen we niet alleen, maar verzorgen we ook glaswerk, houtrotreparaties, wandbehang, gevelreiniging of vloerrenovaties. Daar draaien wij de hand niet voor om. Vraag naar onze referentieadressen om het resultaat van ons werk te bekijken.

 

Wandafwerking

Een mooi behangen of gesauste wand voegt toe aan de sfeer in huis. Ongeacht het materiaal, motief en de techniek, wij zorgen dat het netjes wordt aangebracht en er verzorgd uitziet.

Gevelreiniging en -behandeling

Een vervuilde gevel is een smet op uw pand. Als geen ander erkennen wij de waarde van een onbeschadigde en verzorgde gevel. Door professionele reiniging ontdoet Van Meijl externe oppervlakken van vervuiling. Tegelijkertijd worden beschadigingen nagenoeg onzichtbaar bijgewerkt. Ongewenste muurschilderingen voorkomen we met een effectieve anti-graffitilaag.

Houtrotrenovatie

De kwaliteit van ons schilderwerk is zo goed als de staat van de ondergrond. Daarom checken wij het oppervlak altijd vooraf op houtrot en overige beschadigingen. In overleg met u verwijderen we de aangetaste plekken en herstellen we de schade. Vakkundig en zorgvuldig.

Beton- en vloerrenovatie

Een vloer moet mooi én functioneel zijn. De vloer in een bedrijfshal, in een garage of in uw huis, aan iedere vloer worden andere functionele of esthetische eisen gesteld. Wij adviseren u graag over de juiste vloer voor het door u gestelde gebruiksdoel.

 

Weten wat Schildersbedrijf Van Meijl uit Heeze voor uw project kan betekenen?

 

Neem contact op

Schildersbedrijf van Meijl
Leenderweg 52A, 5591 TE Heeze

040-2261997 | 06-51401002
info@schildersbedrijfvanmeijl.nl

KvK: 56850158

Klanten vertellen

© 2017 Schildersbedrijf Van Meijl | Ontwerp: Henk ICT